Studio Logopedie

De Praktijk

 Studio Logopedie is een kleinschalige logopediepraktijk. Iedereen is uniek en daarom verdient iedereen een unieke behandeling. Daarnaast vind ik het belangrijk dat elke cliënt zich prettig voelt in mijn praktijk. 

Lees verder

Visie

De praktijk is kleinschalig. Zodat iedereen zijn persoonlijke begeleiding krijgt, die hij/zij verdient. Het woord ‘kennis’, uit mijn slogan, betekent in dit geval de laagdrempeligheid om vragen te stellen. Dan ben ik niet alleen uw kennis maar ik  heb ook de kennis over logopedie.  De volgende kernwaarden zijn belangrijk in mijn therapie: 

 • Continuïteit
 • Kwaliteit
 • Overleg met derden
 • Transparant en persoonlijk

Werkwijze

Ondanks dat ik sta voor een op maat gemaakte behandeling sta, zijn er een aantal vaste punten die ik moet doorlopen. Zo is het duidelijk waar iedereen aan toe is. En blijft er ruimte voor vragen.

 • Aanmelding
 • Kennismakingsgesprek plannen.
 • Anamnesegesprek (gezondheidsvragen en vastleggen hulpvraag).
 • Indien nodig onderzoek
 • Behandelplan bespreken
 • Starten met daadwerkelijke behandeling
 • Behandeling duurt ongeveer 30 minuten per sessie.

nog even dit...

Samenwerkingen

Om tot een beter resultaat te komen, zoek ik de samenwerking op. Uiteraard gaat dit in overleg. Dit kan variëren van leerkrachten tot fysiotherapeuten  en van IB-ers tot KNO-artsen. Wanneer we samen aan de hulpvraag werken kunnen we meer bereiken.

Maartje en Lot spelen spel
{

referenties

Wat anderen zeggen

Sven was 3 jaar toen we bij Maartje startten. Spelenderwijs heeft Maartje met Sven gewerkt. Hij voelde zich meteen op zijn gemak. Hij kwam heel graag en ging thuis, met zijn schrift, de woordjes oefenen. Hij is nu 4 jaar: de juf en zijn klasgenootjes kunnen hem goed verstaan.

Paula

Sinds ik bij jou de stottertherapie heb gehad, stotter ik beduidend minder in mijn dagelijks leven. Het is niet volledig verdwenen, maar ik kan het nu een goede plaats geven en het accepteren. 

Ook geef ik, als ik wat gespannen ben, bij mensen vooraf soms aan dat ik soms moeilijk uit mijn woorden kom. 
Ik hoef het daardoor niet verborgen te houden. En dat helpt ! 
E.

Onze dochter was een paar maanden aan het stotteren.

In het begin was het nog licht , maar dit werd steeds erger.Toen via de huisarts een verwijzing kunnen krijgen en meteen konden we een afspraak maken. In het begin legde Maartje goed uit hoe stotteren werkt en wat wij als ouders konden doen om haar te helpen. Onze dochter praat nog steeds vloeiend!

Karin

Adres

Noord Brabantlaan 303
5657 GB Eindhoven 

 

 

 

Openingstijden

Maandag, woensdag en donderdag: 8.30-17.00u
Deze dagen telefonisch bereikbaar

Telefoon & Email

volg ons

Op social media

Facebook
Linkedin

Laatste nieuws

Vanaf 1 augustus open ik een tweede locatie in Roermond. Ook daar kun je, vanaf 1 augustus, op dinsdag en vrijdag terecht voor zowel logopedische behandeling als stottertherapie. 

Het nieuwe adres: Steegstraat 5, 6041 EA Roermond

Groetjes Maartje