OVER MIJ

Maartje Lipsch

Fijn dat je er bent! Dat is tevens wat ik wil uitdragen in mijn logopediepraktijk. Mijn naam is Maartje Lipsch. Vanaf het moment dat je een stap in mijn praktijk zet, wil ik dat je je op jouw gemak voelt. Ik ben van mening dat zodra iemand zich thuis voelt, ik veel kan bereiken. Ongeacht welk probleem of klacht iemand heeft. Maar bovendien we doen het samen!

We doen het samen!

“Vanaf het moment dat je een stap in mijn praktijk zet, wil ik dat je je op jouw gemak voelt.”

In 2005 ben ik afgestudeerd als logopedist en daarna direct aan de slag gegaan in diverse settingen in ons werkveld. In de zomer van 2012 heb ik Studio Logopedie opgezet vanuit mijn woonhuis. Mijn kinderen (tweeling Teun en Siem) waren op dat moment 5 jaar oud. Aan huis werken was in die situatie heel fijn. Per 1 september 2020 is de praktijk verhuisd naar de Noord – Brabantlaan 303 in Eindhoven. Inmiddels ben ik bijna 10 jaar zelfstandig en vind het erg belangrijk om op de hoogte te blijven van diverse ontwikkelingen en veranderingen in de logopedische zorg. Dat doe ik door regelmatig cursussen te volgen en 5 keer per jaar een bijeenkomst bij te wonen met collega logopedisten uit de regio. Ik sta geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici en ben aangesloten bij de NVLF (onze vakvereniging).

In het schooljaar 2018-2019 ben ik de schoolbanken in gekropen. In dat jaar heb ik de opleiding tot stottertherapeut (ECSF) positief afgerond. Het fenomeen stotteren is ontzettend interessant en zo belangrijk dat hier meer aandacht aan wordt besteed. Hierover kun je meer vinden op mijn website onder het kopje stotteren.

Ook vooral Maartje…

Nu weet je al wat meer over mijn logopedische achtergrond. Maar ik ben ook vooral Maartje, getrouwd met Job en iemand die graag creatief bezig is.

Haken en andere handwerkactiviteiten vind ik ontzettend leuk. Ongetwijfeld dat je enkele creaties van mij terug zult vinden in mijn praktijk.

Verder hebben we een ontzettend lieve hond. Zijn naam is Rhett, dit is een Australian Sheperd. Wanneer hij 2 á 3 jaar oud is, wordt hij mijn collega. Dan wil ik hem gaan inzetten als therapiehond, uiteraard in overleg en wanneer ik acht dat het een meerwaarde is.

Verder houd ik van buiten zijn, veel wandelen en sporten horen bij mijn hobby’s. Als je meer wil weten, vraag het gerust!

Adres

Noord Brabantlaan 303
5657 GB Eindhoven

Openingstijden

Ma, Woe, Do: 8.30-18.00
Deze dagen telefonisch bereikbaar

Telefoon & Email

volg ons

Op social media

Facebook
Linkedin

Laatste nieuws

In verband met een cursus ben ik niet aanwezig op woensdag 4 en donderdag 5 november 2020. U kunt mij per mail bereiken deze dagen. Bij voorbaat dank.